avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate maxmara

Activitate maxmara

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Radutm a scris:

apropo de posturile asimilate, daca poate sa-mi spuna cineva ce implica exact si ce drepturi ai(platit k magistrat stagiar sau auditor)...Am vazut k poti sa dai examenul de capacitate impreuna cu jud/proc stagiari...adik devi judecator procuror ''in sens deplin''

esti platit ca magistrat, daca va uitati un pic pe declaratiile de avere ale personalului asimilat din cadrul INM sau CSM, va faceti o idee...
deusmars a scris:

eu la focsani am lasata o cerere la registratura la ANAF, indrumat fiind de o doamna inspector pentru localitatea mea de domiciliul, care nu este focsani si mi-a zis ca pe vineri o sa o primesc ca ma verificase in prealabil pe calculator si mi-a zis ca e OK...acum sa vedem, ca cererea trebuie si ea aprobata de director etc...nebunie mare de tot astia chiar vor sa ne innebuneasca de tot, sa ne testeze la maxim nervii...

si asta nu este decat inceputul...:D
Pentru posturile de expert asimilat magistratilor s-a inscris cineva?
Executron a scris:

Ma uitam la finalul anuntului cu Examinarea Medicala.. Deci sa inteleg ca trebuie sa platim 388 lei? Minunat :sticktongue: Mai sug astia niste bani de la noi...

Pastrezi chitanta si o depui la INM si ti se returneaza banii, cand or avea fonduri..cam asta e procedura
Patrick_ a scris:

Magda M a scris:

In hotararea CSM din 2011, eu nu mai gasesc "datele rezultate din evidenta operativa..."

[ link extern ]

"Adeverinte eliberate de administratiile financiare de la domiciliile avute in ultimii trei ani anteriori" prevazute la lit c) alin 1^1 art 27 din regulamentul de admitere se refera la cazierul fiscal?
Sunteti siguri?
Daca e cazier fiscal se elibereaza pe loc, dar daca e cine stie ce adeverenta de care cei de la finante nici nu au auzit va fi mai greu pana se lamuresc ce vrem.

adeverinta de la administratia financiara vizeaza sanctiunile contraventionale aplicate in ultimii 3 ani, nu se confunda cu cazierul fiscal, care se elibereaza de fisc. Administratia financiara e cea de la primaria de domiciliu, unde se platesc taxe si impozite locale si unde se dau in debit si amenzile contraventionale neachitate.
Adica daca te-a prins radarul in concediu si ti s-a intocmit p-v de contraventie in lipsa, amenda iti vine la domiciliu, unde esti dat in debit, de aceea se cere adeverinta de la domiciliul avut in 3 ani anteriori sustinerii concursului.
Executron a scris:

maxmara a scris:

De o caracterizare de la ultimul loc de munca/facultate, de CV ori de cazierul fiscal va puteti ocupa de pe acum..
Succes!

In primul rand multumesc maxmara :) Fac cinste :)

In al doilea rand... Caracterizarea la mine clar va veni de la facultate. Provine de la institutie sau de la vreun profesor?

@mirela2011.... Pai cazierul fiscal de la ANAF il iei...

de la institutie, semnatura si stampila ca ai fost elev model, putem sa certificam si noi asta, dar nu te ajuta..
Parca spuneai ca ai lucrat putin timp, daca e asa, aduci caracterizare de la ultimul loc de munca si scapi de profesori..
Si-apoi, tu esti bucurestean, n-ai motive sa te stresezi, ca nu tre sa faci naveta ca sa iei un act..la matale e mai simplu..:D
Mi-a parut rau pentru tine ca n-ai intrat in iarna, dar tot raul spre bine, acum ai sansa sa inveti in conditii normale, cu materia intinsa pe un an de zile, cu vacante, nu ca generatia de sacrificiu a lui sangreal..
Bafta multa si sa mai treci pe forum, sa ne impartasesti perceptia ta in raport cu sublima institutie la care aspira atatia si atatia candidati..
In evidenta operativa se trec solutiile de NUP/SUP/SUP 18, respectiv ceea ce nu apare in cazierul judiciar.
De aceea se cer aceste date, sa se vada daca ati fost cercetati penal si in ce temei s-a dispus solutia.
Sunt inspectorate in tara care dau direct aceasta adeverinta solicitantului, altele care furnizeaza raspunsul direct CSM.
De o caracterizare de la ultimul loc de munca/facultate, de CV ori de cazierul fiscal va puteti ocupa de pe acum..
Succes!

..acum am citit hotararea CSM, de anul acesta evidenta operativa o cerceteaza singuri...va dati seama cat va dura pana vor primi si verifica datele pentru 200 candidati, asta inseamna ca validarea se va face undeva prin noiembrie, cand cade bruma..
Cezara13 a scris:

Multumesc mult pt raspuns si inca o intrebare daca nu te superi ca am auzit tot felul de povesti...:">Cand se plateste asa zisa "bursa" prima data? nu de alta dar pana binevoiesc ei sa dea bani trebuie sa si traim cu ceva la bucuresti:hm:

Prima bursa vi se va vira pe card pe data de 10 noiembrie, pentru luna octombrie.
Pe orice fel de card, numai sa depuneti la compartimentul de specialitate un extras de cont care sa cuprinda datele de identificare a contului.
In incinta INM exista bancomat BCR, vi se va sugera sa va faceti card de BCR, insa nu va pot forta sa faceti asta.
Este bine sa va ocupati de acum de toate actele pentru dosarul de buna reputatie, ca sa scutiti alergatura dinaintea plecarii..:)
Cezara13 a scris:

As vrea sa te intreb si eu ceva maxmara pt ca vad ca esti in cunostinta de cauza: ce se intampla la examenul medical? s-a respins cineva la aceasta examinare?

o singura data au respins pe cineva pentru o afectiune cronica grava, a castigat in instanta si e judecator acum.
Nu trebuie sa va faceti probleme, doar sa nu fie vreunul surd complet/orb :stunned: sau netransportabil, adica ceva care sa te puna in reala imposibilitate de a exercita functia.
Pentru cel care intreba de orar< in fiecare zi este altul, in sensul ca incepe si se sfarseste la ore diferite..asta e frumusetea INM-ului, te cere tot timpul la dispozitie..
N-ai pentru ce. Intreaba tot ce te doare:), daca pot, incerc sa te lamuresc. Succes!