Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Se pare ca singura cale de a obtine ceva este mergerea in instanta. Aveti cunostinta de cazuri care s-au rezolvat in instanta?
Buna ziua si va multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestui mesaj.
Sunt pensionar si sunt unul dintre cei care au dreptul la despagubiri acordate in urma tratatului dintre Romania si Bulgaria, conform prevederilor Legii nr.9 din 1998, fiind inregistrat cu Dosar nr.828 inscris cu nr.525391/1999.
Problema mea este ca nici pana in ziua de azi nu am primit despagubirile respective, cu toate ca dosarul meu a fost depus inca din anul 1999 si Hotararea de compensare a fost validata in data de 23.09.2002. Am fost informat la acea data despre decizie si abia in anul 2007 mi s-a comunicat ca trebuie sa imi deschid un cont pentru primirea sumei de 68126,97 lei, insa nici pana in ziua de astazi nu am primit nici o suma de bani si nici nu s-a facut nici o actualizare a compensatiei respective de-a lungul acestor ani.
Eu am o varsta foarte inaintata si as dori foarte mult sa beneficiez de aceasta compensatie cat mai sunt inca in viata.
Va rog respectuos sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta in vreun fel sau daca ma puteti indruma catre cineva care ma poate ajuta in acest demers de obtinere a drepturilor cuvenite.