Buna ziua,
Mama este plecata in strainatate de 5 ani timp in care am tinut legatura cu ea atat eu cat si tata, ne-a trimis bani regulat, mentionez ca a fost nevoita sa plece din cauza batailor si a injuriilor tatalui meu care dureaza de peste 20 de ani. In acest timp de 5 ani tata a introdus actiunea de divort dar fara ca cineva sa stie, profitand ca mama este in strainatate si nu avea cum sa afle iar citatiile nu veneau acasa. Dupa ce s-a incheiat divortul am avut norocul sa intru in posesia hotararii de divort, instiintand-o pe mama de acest lucru. Desi trecuse termenul in care mama putea depune recurs cand a venit in tara a facut acest lucru. A castigat la Curtea de Apel si la Tribunalul Bucuresti recursul urmand ca sa se rejudece divortul la Judecatoria sect 2 de care apartinem. Am avut termen la proces in decembrie 2010, avocatul nostru respingand judecatorul pe motiv ca era acelasi care judecase si primul divort. Am asteptat sa se dea alt termen iar astazi am aflat ca urmatorul este in decembrie 2011. De un an si jumatate tata a adus in casa o alta femeie si impreuna imi fac viata amara pentru a ma face sa plec impreuna cu sotul meu. Eu ma intreb daca este normal ca intr-un proces de divort sa se dea termen la 1 an. Mi se pare ciudat mai ales ca amandoi vor sa divorteze. Se mai poate face ceva ca sa se reduca termenul? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.