avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate marius_iorga

Activitate marius_iorga

Buna seara.asa cum spune si numele topicului,in ziele urmatoare urmeaza sa infiintez un srl,microintreprindere,neplatitor de tva,impozitata pe venituri.care va avea activitate din luna aprilie 2015.doresc sa stiu cum trebuie completat exact acest formular in special la sectiunea numar mediu de salariati,pana la 3 exclusiv(daca se bifeaza in conditiile in care nu planuiesc angajari pana in luna aprilie?)si respectiv sectiunile care se refera la "contributiile de sanatate,concedii,asigurari sociale etc precum si impozitul pe venitul din salarii si venituri asimilate salariilor"-daca se bifeaza ?si cum e mai convenabil lunar trimestrial?formularul este aici [ link extern ] .
multumesc tutuor pentru raspunsuri.
atunci ce afacere a-ti incepe cu acesti bani?ce idei sau idee a-ti pune in practica?ce ar putea fii convenabil
imi poti spune te rog si cam de ce acte am nevoie?-si eventual de unde le procur si unde le depun?daca tot te-ai interesat poate cunosti mai in amanunt formalitatile?ma intereseaza eventual si la ce firma de consultanta pot apela pentru un plan de afaceri bine pus la punct si care sa indeplineasca punctajul necesar pentru a fii admis?ma gandeam momentan la o simpla covrigarie sau o mica patiserie.multumesc.
Mentionez ca m-am documentat vizavi de subiectul din titlu,doresc totusi sa stiu ce acte imi sunt necesare la infiintarea unui "SRL-D"-debutant si mai ales despre ce declaratie pe propria raspundere este vorba?si mentionez citatul din normele de aplicare pentru simularea creeari de microintreprinderi"declaraţia pe propria răspundere conform Art.2 alin. 1, lit. a) din OUG...../2010;"-unde gasesc aceasta declaratie?unde o completez?.as vrea sa stiu daca sunteti mai bine informati vizavi de etapele care trebuiesc urmate?multumesc.