avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate b_yonutz

Activitate b_yonutz

Multumesc de sfaturi, dar...va mai intreb ceva...Concilierea directa cum se face si daca prin aceasta metoda se poate stabili un termen exact cand as putea primi banii. Intreb asta din cauza ca ei nu sunt impotriva sa-mi returneze banii (cel putin asa reiese din discutiile pe care le-am avut cu ei), ci pentru a stabili o data exacta, fara sa mai cheltui bani pe telefoane si benzina cu ei.
Legat de dovada ca fostii locatari au stat in apartament pana la 15 noiembrie nu cred, din punctul meu de vedere, ca este vreo problema. Facturile sunt emise pana la aproximativ acea data, eu figurez la intretinere ca titular din luna decembrie iar apartamentul arata ca un santier ( nu am locuit acolo nici o zi si nici in viitorul apropiat nu o voi face).
Buna ziua.
Problema mea suna cam asa:
In data de 20 oct 2010 am achizitionat prin programul Prima Casa un apartament. La momentul tranzactiei fostii proprietari au achitat cele necesare la notar ( impozit, comisioane ) si au prezentat adeverinta de la intretinere precum ca nu sunt datori. Din cauza faptului ca banca la care am facut creditul nu accepta habitatie a ramas sa ma inteleg cu fostii proprietari sa mai ramana in apartament pana se vor muta. Initial au spus ca stau o saptamana, dupa care inca ceva zile....pana s-a facut 15 noiembrie.
Pana la data la care au parasit ei apartamentul s-au adunat datorii la gaz, energie electrica si intretinere ( in momentul semnarii actelor nu erau emise facturile ) , iar cand am mers sa fac transferul de proprietar la respectivele firme de servicii a trebuit sa platesc totul la zi. Datoria este de aproximativ 600 RON pentru care am chitante.
Imi cer scuze ca am scris atat de multe randuri, am vrut doar sa ma fac inteles. Cum fostii proprietari ma amana de la o saptamana la alta va cer ajutorul.....Mai pot recupera banii? Daca da care ar fi pasii?
Multumesc !!!