avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate Maximus37

Activitate Maximus37

As dori daca se poate sa-mi raspunde-ti si mie la intrebarea adresata mai sus,deoarece chiar nu stiu ce sa fac.
Va multumesc inca o data.
Multumesc pentru raspuns dar nu cunosc exact ce prevede legea.....m-ar interesa daca se refera si la Handicap accentuat grad 2 cod C53.....si cum trebuie sa procedez sa nu platesc taxa aceea....ce acte am nevoie si unde trebuie sa merg .
Nu am achizitionat nici un autovehicul pe persoana cu handicap ...iar intamplarea face ca am masina de cand am fost in tratament neinscrisa pana in prezent din motive de sanatate ....iar acum posed certificat de handicap....mentionat mai sus.

Va multumesc
Buna ziua,
m-ar interesa daca am un handicap accentuat gradul 2 cod C 53....nu este locomotor....beneficiez de scutire de la taxa auto?
Posed in prezent un autoturism care trebuie inmatriculat.
Daca da,
va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce acte am nevoie si unde trebuie sa merg.

As dori si eu daca se poate sa-mi raspunda cineva....

Va multumesc anticipat.

Buna ziua,
m-ar interesa daca am un handicap accentuat gradul 2 cod C 53....nu este locomotor....beneficiez de scutire de la taxa auto?
Daca da, va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce acte am nevoie si unde trebuie sa merg.
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Job
Am inteles .

Va multumesc pentru raspunsuri si pentru timpul acordat .
Răspuns la discuția Job
Sub ce forma ,ma poate afecta acest articol pe viitor ....la un alt loc de munca,sau in alt fel cum ?
Se considera abatere disciplinara daca nu-mi termin preavizul ???
Răspuns la discuția Job
Alte sanctiuni nu pot fi ?....ex.Desfacerea contractului de munca cu Lit.I sau alte ....???....Dar totusi inainte de terminarea preavizului cred ca ar fi o problema,sau Nu ...???
Răspuns la discuția Job
Am trei colegi impreuna cu mine ...din pacate nu-mi mai aduc aminte daca am semnat ceva ,in afara de contract,dar garantia de gestionar mi-sa tras lunar din salar ,pentru ca asa este procedura in aceasta firma.
Motivele pentru care plec sunt ca as dori si altceva ,salariul si programul de lucru ,in plus si frigul din depozit nu mai sunt de suportat ,au dat afara din manipulantii depozitului si au plusat sarcinile gestionarilor fara a mari salariul,dupa 14 ani de munca in sistemul asta te saturi....
Iar programul de lucru a fost si este dezastruos....12/24-12/12-24/24 .....etc.
Răspuns la discuția Job
Este un depozit de lactate,mi-sa tras lunar din salar si garantie de gestionar....gestiunea este comuna
Răspuns la discuția Job
Prin ce metote sau cum pot fi sanctionat ???