avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Activitate maril20eileen

Activitate maril20eileen

buna ziua. am o intrebare cu privire la o amenda de parcare pe care nici nu stiam ca am primit-o. Se pare ca in data de 18.10.2010 am primit o amenda pt ca tichetul de parcare era expirat. In 25.01.2011 s-a intocmit un proces de constatare si mi-a fost trimis acasa. acest proces de constatare l-am primit acasa in data de 4.02.2011. In procesul verbal mi se comunica suma de plata (200ron) pentru ca nu am platit amenda la timp si despre care nici nu stiam ca o am pt ca nu am gasit plicul cu amenda pe masina. Totodata mi se spune ca pot plati "in termen de 48 de ore de la data incheierii procesului verbal sau dupa caz de la comunicarea procesului verbal" jumatate din amenda (75 ron). "In cazul neachitarii amenzii in termen de 15 zile de la data comunicarii procesului verbal se va proceda la executare silita".
In aceasta situatie ce pot sa fac?pot sa depun o contestatie?ce mi se intampla daca nu platesc amenda? metionez ca eu nu am nici un venit si nici nu lucrez pentru ca inca sunt studenta. va multumesc pt timpul acordat.o zi buna!