avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate nicoleta popescu

Activitate nicoleta popescu

Va multumim pentru urari si va dorim si voua toate cele bune.

Pentru Nicole Dani> nicoletapopescu08@yahoo.com Nicoleta Popescu
Pentru colegele de la judecatori Ivancu Beatrice/ Care este ordinea optiunilor?
Pavelescu Alina/ O alta optiune in conditiile in care sunt ocupate cele doua exprimate?
Art. 24 din Hot. 123/2008, ,,In termen de cel mult 30 de zile de la data validarii concursului de admitere in magistratura, CSM propune Presedintelui Romaniei numirea in functia de judecator sau, dupa caz, de procuror a candidatilor admisi,,.
Din experienta concursurilor trecute, 30 de zile au trecut de la repartitie pana la data decretului de numire. Trebuie sa avem rabdare.
pe CSM, ordinea de zi a judecatorilor si procurorilor. da-i descarca
=D>
Toti indeplinim conditia bunei reputatii=D>
scuze pozitia 38. Sunt nr. 39, am nota 7,80, 11 ani vechime si optez pentru Resita sau Timisoara in conditiile in care Balcesti, Corabia, Giurgiu si Arad sunt luate.
=D> Trebuie sa continuam cu clasamentul chiar daca are o oarecare nota de subiectivism. Posturile sunt care sunt, iar optiunile limitate, de aceea, pentru cei din partea de jos a clasamentului (si ma refer aici cel putin de la pozitia 20 in jos) este bine de stiut la ce sa se astepte. Eu am aflat despre forum acum 10 zile si pot sa spun ca pana atunci eram intr-un stres fantastic. Nu cunosteam pe nimeni si imi treceau tot felul de ganduri urate de genul ca nu ma cheama la repartitie etc. Din momentul in care am intrat pe site, m-am linistit chiar daca am vazut ca preferintele mele s-au dus, dar stiu in ce punct ma aflu si caut solutii. Cred ca toti vrem sa stim ce posibilitati avem. Intr-adevar, toti am invatat si mai mult, toti am avut noroc pentru ca si cei care au picat au invatat, Si trecand la urmatoarea etapa, cred ca e mult mai bine sa colaboram.
pozitiile 33-37, ce vechime aveti?
Pozitia 19, din cate am inteles la vizita medicala, dorea Alba Iulia.
scuze, dar azi am aflat despre acest grup. Sunt la pozitia 39 judecatori si optez pentru Timisoara sau Resita in conditiile in care optiunile postate sunt reale.
Am mai aflat, de la radio sant, ca persoana picata la testare e de la jusecatori. Sper sa suplimenteze si sa asteptam pe norocosi.