avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate stefanuca

Activitate stefanuca

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Buna tuturor celor care isi exprima nemultumirea pe acest forum!!!Este prima oara cand decid sa scriu ceva aici, desi urmaresc conversatiile aproape zilnic de anul trecut...am dat si eu minunatul examen la bacau si la fel de minunat l-am si picat ...evident ca rezultatul a generat nopti de nesomn, si zile in care nu am stiut exact ce sa cred..poate nu am studiat suficient, poate baroul e o casta inchisa...in fine...cumplit ...am facut contestatie, fiind sigura ca am facut de mai mult...m-am dus la secretariat unde mi s-a spus sa scriu pe o foaie ce anume vreau ( practic nu dupa un exemplu, fara a fi inregistrata ), cererea am predat-o unei secretare destul de plictisite si fara chef de munca...bun...concluzie...numai dupa modul in care s-a realizat depunerea contestatiilor m-am prins ca nu mai am nici o sansa...ce verificare a lucrarilor, ce sa mi se spuna si mie cine le recorecteaza...apreciez initiatiza celor care doresc dreptate..si eu as dori acelasi lucru..pacat ca se vrea dreptate doar la bucuresti...ca in judetele de provincie nici initiativa si nici revolta nu am vazut pana acum...