avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Activitate Hp5s

Activitate Hp5s

Răspuns la discuția Posesie marijuana
Multumesc mult Doamna Olimpia pentru raspunsuri.
Adicaaa?va aparea in cazier pana la urmaa?:((
Din fericire,daca pot spune asa ,sunt din Bucuresti.Luni vreau sa ma prezint la un cabinet,va rog mult recomandati mi un avocat/cabinet .
Luni am de gand sa ma duc la o consultatie la un cabinet de avocatura.Imi puteti sugera unul?Va rog.
Dvs. ce credeti?pot scapa doar cu o amenda administrativa?defapt va rog sa mi spuneti ce ar trebuii sa fac acum?sa astept pana voi fi sunat sau sa iau legatura cu un avocat acum?Va spun faptul ca nu am idee cum sa incep aceste demarari.
Nu sunt minor,voi face in vara varsta de 22 de ani.In primul rand va multumesc pt raspuns,ma simt usurat intr o mica masura.As dorii sa va intreb care ar fi costurile pe care ar trebuii sa le suport pentru a platii un avocat si toate cele necesare pentru a incheia acest subiect care ma face sa ma simt ca ultimul om.Cand anume ar trebuii sa iau legatura cu avocat?readuc in vedere faptul ca mi s a spus ca voi fi sunat in circa 3 luni.Inca o intrebare:credeti va mi se v a face dosar penal...cazier?Va multumesc
Adica este posibil ca atunci cand voi fi chemat la Parchet sa fiu judecat si eventual inchis???:|
Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de catre Politie impreuna cu un prieten,mentionez ca el nu detinea nimic asupra lui.Am fost dusi imediat la sectie,unde am dat declaratie,in care am mentionat faptul ca substanta interzisa era pt consum propriu,ceea ce este foarte adevarat.Dupa toate astea a venit un domn din partea DCCO,cu care am dat declaria finala.A ramas sa fiu sunat pe nr de mobil in aproxativ 3 luni,pentru a ma prezenta la Parchet.La sfarsit mi s -au facut poze si am fost amprentat.Va rog ss
mi spuneti ce ar trebuii sa fac,este necesar un avocat?Mentionez faptul ca parintii nu cunosc aceasta situatie..