avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate kutuzov

Activitate kutuzov

Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
@cristina man: probabil ca notiunea de „infumurare” este peste puterile dumneavoastra de intelegere din moment ce ma gasesc acuzat de asa ceva fara macar a mentiona participarea mea la acest examen. Daca ti-as spune si ce am facut la el, abia atunci ai putea aduce in discutie o asemenea idee. Nu ii cunosc pe toti cei 600! Dar intrezaresc potentialul celor picati observand atitudinile si competentele celor prezenti pe acest forum si mai ales ale celor din viata reala pe care ii cunosc si au picat. Cu siguranta exista o foarte mica marja de eroare, marja ce se subsumeaza notiunii de „accident nefericit”, insa cu siguranta persoanele care au trecut printr-un asemenea accident nu ar alerga cu cartoane colorate pe holurile baroului.
„draga kutuzov,

Daca imi permiri, de lipsa de consecvanta as fi putut fi acuzata daca intram si ma apucam de pupat baroul. Ii felicit pe cei care au intrat prin frauda? Probabil ca nu m-am exprimat suficient de clar ca sa imi percepi ironia1 Ce sa zic? Sa neg realitatea? Tugurel Florentina Catalina 1.62 la dr civil si 7 la contestatie! Donose I Octavian 3.90 la oepa, 8.60 la contestatie. Eu ce sa zic decat halal examen halal comisie, cinste tie dnule decan Ilie Iordachescu.
Ce fac eu (in presupusa mea lipsa de consecventa)? Intra te rog pe facebook si afla.
Eu NU dau inapoi!”

@proastasatului:
care ironie, domnisoara? sa imi fie cu iertare, dar cu exceptia cazului in care percepi un nivel al ironiei inaccesibil oricarei alte fiinte umane, imi mai dai inca un exemplu de inconsecventa. Din intamplare chiar o cunosc pe domnisoara pe care ai folosit-o ca exemplu mai sus. Cu siguranta in cazul dansei nu a fost vorba decat de o eroare materiala! Si chiar la aflarea notei incredibil de mici fata de ceea ce stia ca scrisese, acea domnisoara nu a facut altceva decat sa astepte cu demnitate rezultatul conestatiei. Si a primit ceea ce merita, adica promovarea examenului. Nu spun ca acest examen este corect. Dimpotriva! Dar problema lui este doar ca trec oameni care nu merita, nu si ca nu trec oameni care merita! In incheiere, nu iti doresc succes in demersurile tale revolutionare, ci doar in viitoarea campanie de pregatire a examenului!
Aaa...daca chiar vrei sa te revolti impotriva cuiva, revolta-te impotriva candidatilor care intr-un mod impertinent se bucura de profesia de avocat dupa ce au promovat examenul prin frauda! Acestia ar trebui sa isi ascunda capul in nisip de rusine!
@proastasatului: Nu imi vine sa cred!!! De o saptamana incoace esti printre varfurile valurilor protestatare cerand dreptate si onestitate din partea baroului, iar acum tu ii feliciti pe cei care au promovat examenul prin frauda!!! Este inacceptabil. Unde este cosecventa ta, domnisoara? Ar trebui sa iti fie rusine ca ceri din partea altora sa fie corecti atunci cand tu insati incurajezi comportamente nesimtite! Tot o apa si-un pamant...
Dragii mei, este prima oara cand postez pe acest forum (de fapt, cred ca este prima oara cand postez pe orice forum). Am dat si eu examenul in sesiunea noiembrie 2010. Sunt in totalitate de acord cu faptul ca organizarea examenului in toate aspectele sale(inclusiv corectarea lucrarilor si rezultatele finale) a fost jignitoare la adresa candidatilor. Sunt, de asemenea, de acord cu faptul ca ceva trebuie sa se schimbe. Cu toate acestea, ma doare sa vad ca se plang de faptul ca nu au ajuns avocati oameni care nu stapanesc nici macar elementele esentiale ale gramaticii limbii romane. In opinia mea, conditia sine qua non a promovarii unui asemenea examen este stapanirea limbii in care doresti sa te exprimi. Tocmai din cauza neindeplinirii acestei conditii am serioase indoieli asupra continutului juridic al lucrarilor unor foarte revoltate personaje ale acestei comunitati on-line.
Asadar, incercati sa va temperati atitudinea si sa lasati initiativa revoltei in mana putinilor care au fost cu adevarat nedreptatiti!
Inca ceva ce m-a frapat...Foarte multi membri ai acestui forum au adoptat fata de metodele de copiere de la examen o atitudine circumscrisa proverbului „hotul neprins, negustor cinstit”. Mai mult decat atat, existau urari de succes adresate laolalta celor care s-au chinuit invatand si acestor farsori. Este strigator la cer! Sa le fie rusine atat celor care au copiat, cat si celor care au incurajat astfel fraudarea examenului! Sper ca aceasta profesie le va fi interzisa respectivilor pe vecie...
Cu urari de progres, va salut!