avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Activitate marquiz85

Activitate marquiz85

Răspuns la discuția probleme cu asigurarile
o alta parere care ma poate ajuta
Răspuns la discuția probleme cu asigurarile
MAI EXACT CE AR TREBUI SA FAC?
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu urmatoarea problema.
In data de 23.12.2010 aflandu-ma la volanul masini intr-o intersectie am smnalizat ca vreu sa fac stanga iar cand am inceput sa virez, soferita din spatele autoturismului pe care il conduceam ma lovit in partea stanga{portiera,aripa,prag} apoi a ricosat intr-un gard.La locul evenimentului a venit politia care a constatat ca soferita era de vina deoarece a avut viteza si ca a depasit pe linie continuua, s-a intocmit procesul verbal, i s-a suspendat permisul iar eu am mers la asigurari care abia dupa o luna si 15 zile de la eveniment au facut poze la masina vinovatei si care dupa inca aprox 2 saptamani imi spune ca mi se respinge dosarul deoarece vinovata isi reparase masina si ca nu prezinta urme de accident si nu are nimic la mana care sa arate ca a fost reparata si tot odata vinovata declara ca nu a a avut ea vina{ cu toate ca cei de la politie au gasito vinovata de producerea accidentului ceea ce este si mentionat in procesul verbal intocmit de ei si care a fost depus la dosar la asigurari}.
In situatia asta eu ce sa fac.