Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate cu urmatoarea problema.
In data de 23.12.2010 aflandu-ma la volanul masini intr-o intersectie am smnalizat ca vreu sa fac stanga iar cand am inceput sa virez, soferita din spatele autoturismului pe care il conduceam ma lovit in partea stanga{portiera,aripa,prag} apoi a ricosat intr-un gard.La locul evenimentului a venit politia care a constatat ca soferita era de vina deoarece a avut viteza si ca a depasit pe linie continuua, s-a intocmit procesul verbal, i s-a suspendat permisul iar eu am mers la asigurari care abia dupa o luna si 15 zile de la eveniment au facut poze la masina vinovatei si care dupa inca aprox 2 saptamani imi spune ca mi se respinge dosarul deoarece vinovata isi reparase masina si ca nu prezinta urme de accident si nu are nimic la mana care sa arate ca a fost reparata si tot odata vinovata declara ca nu a a avut ea vina{ cu toate ca cei de la politie au gasito vinovata de producerea accidentului ceea ce este si mentionat in procesul verbal intocmit de ei si care a fost depus la dosar la asigurari}.
In situatia asta eu ce sa fac.