Eu am 16 zile de la iml,asigurarile mi-au oferit 2000 de euo,suma ce reprezinta cuantumul atat a daunelor materiale si a celor morale.In concluzie,cred ca ei ofera cam 100 de euro la zi.Va anunt indata ce ajung la un acord cu ei.
Dar Iml-ul cat i-a dat?Caci zilele de spitalizare nu sunt acelasi lucru cu cele de ingrijire medicala.In functie de zilele de ingrijire medicala se incadreaza infractiunea de loviri sau alte violente.Va multumesc!
Dar aveti idee cate zile de ingrijire medicale avea?Intrucat cei de la compania de asigurari vor sa imi ofere 2000 de euro,si mi se parea putin ,avand in vedere consecintele.Eu tot 5000 le-am cerut,dar se pare ca nu sunt de acord.
Buna ziua!In luna noiembrie a anului trecut am fost victima unui accident rutier.In timp ce treceam trecerea de pietoni un cetatean grec,cu o alcoolemie de 0.05%,m-a lovit.In urma acestui incident am avut un infarct osos la glezna dreapta,ce a necesitat un aparat gipsat pentru 14 zile.Mi-a fost eliberat un certificat medico-legal care atesta ca urmarea imediata a acestui accident consta in 16 zile de ingrijire medicala.Cetateanul grec este asigurat ,si urmeaza ca daunele morale si materiale provocate sa fie suportate de compania de asigurari.Cei de la compania de asigurari mi-au propus sa ma gandesc la o suma.Ati putea sa ma lamuriti care este suma practicata in jurisprudenta pt daune?Stiu ca suma este subiectiva si relativa,dar orientativ as dori sa stiu ,pentru a evita rezolvarea problemei pe cale judiciara.