avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitru Magda

Activitate Dumitru Magda

Buna ziua tuturor! As dori sa ma ajute si pe mine cineva cu o sugestie la urmatoarea problema:
Pe o strada cu doua sensuri de mers,cu scuar despartitor si cu un mare brad la capatul lui, care reduce considerabil vizibilitatea si pentru pietoni si pentru masini,din partea stinga venea un pieton,eu ma aflam in spatele unei masini ,care a trecut linistita ,dupa care am trecut si eu si in spatele meu,girofaruri,alarme si megafoane sa trag pe dreapta.M-am speriat si nu stiam daca e vorba de mine,dar am tras pe dreapta.A sarit din masina un politist si a inceput sa tipe la mine.I-am dat actele,mai putin certificatul de inmatriculare,pe care ,din cauza emotiilor,nu l-am gasit prin poseta,si mi-a spus ca n-am acordat prioritate si mi-a luat permisul,aratindu-mi pe inregistrare ca venea un pieton.Ei erau amplasati cu masina intre blocuri in partea stinga a intersectiei.Cind am incercat sa-l rog sa ma ierte,deoarece am permis din 1991 si nu am avut nici un incident rutier,cu toate ca fac zilnic intre 100 si 300 km, a inceput sa tipe ca daca nu iau mina de pe masina ,imi da 3 luni de suspendare,cu toate ca eu din asta traiesc.La final mi-a dat dovada,proces verbal ,in care am mentionat ca nu sunt de acord cu masurile luate si apoi am semnat,in care a trecut art.100/3/b si art.101/1/18 si am primit 268 lei amenda si avertisment,plus 30 zile suspendare.Ma gindesc sa fac contestatie,ma poate ajuta cineva?
Va multumesc mult si va doresc zile bune!