avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate gabriel91

Activitate gabriel91

Buna ziua,
Am o mare problema din data de 3 ianuarie 2011, de cand s-a intamplat accidentul rutier. In urma coliziunii cu un autoturism ce venea din sens opus intrand pe contrasens, masina mea a fost avariata grav in partea din fata. Masina a fost preluata de firma de asigurare unde avea polita vinovatul, urmand sa se faca constatarea si repararea acesteia(dupa caz). Automobilul a fost incadrat la dauna totala, firma de asigurari oferindu-mi 2700 euro, la o masina din anul 2000, iar in cazul in care se face reparatia, va trebui sa completez cu bani de la mine.
Problema mea este urmatoarea:
1.as putea obtine diferenta de bani de la vinovat pentru repararea masinii, deoarece reparatiile se ridica la suma de 41.000lei.
2.pot cere dauna morala daca nici eu si nici pasagerul din masina mea nu am avut nevoie de ingrijiri medicale?
Precizez ca acestuia i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare, deoarece ambii pasageri din masina sa cat si acesta au ajuns la spital cu rani usoare, iar atat eu cat si pasagerul din masina mea nu am avut nevoie de ingrijiri medicale.
va multumesc anticipat.