avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate irina1990

Activitate irina1990

Răspuns la discuția legitima aparare
in cazul in care problema cade in favoarea lui,sunt predispusa la a plati o amenda contraventionala si doar atat sau se poate ajunge la judecata la cererea lui pentru daune morale? va multumesc pentru pareri
Răspuns la discuția legitima aparare
poveste pe scurt este ca individul a locuit 3 ani in imobil,proprietara l a dat afara,iar cand a venit sa isi ia lucrurile si le a gasit pe holul blocului.a inceput sa bata la usa cu pumnii si picioarele sa i deschidem sa i dam si 4 scaune.in momentul in care am deschis usa sa i le dam, a sarit sa ne loveasca ,sa si faca loc sa intre in casa .l am impins ,el s a dezechilibrat si a cazut pe spate.am inchis usa repede si el a plecat.acum suntem chemate la politie pentru faptul k e posibil ca el sa aiba un ceritificat medico legal pentru lovire si alte violente.astept o parere va rog.
in incercarea violenta,de a intra in casa,a unui barbat cu domiciliul acolo, insa nemailocuind propriu zis in acel loc, s-a iscat un scandal care a rezultat cu lovirea barbatului respectiv.invocarea legitimei aparari ma poate scapa pe mine,ca faptuitor,de contraventie?