in cazul in care problema cade in favoarea lui,sunt predispusa la a plati o amenda contraventionala si doar atat sau se poate ajunge la judecata la cererea lui pentru daune morale? va multumesc pentru pareri
poveste pe scurt este ca individul a locuit 3 ani in imobil,proprietara l a dat afara,iar cand a venit sa isi ia lucrurile si le a gasit pe holul blocului.a inceput sa bata la usa cu pumnii si picioarele sa i deschidem sa i dam si 4 scaune.in momentul in care am deschis usa sa i le dam, a sarit sa ne loveasca ,sa si faca loc sa intre in casa .l am impins ,el s a dezechilibrat si a cazut pe spate.am inchis usa repede si el a plecat.acum suntem chemate la politie pentru faptul k e posibil ca el sa aiba un ceritificat medico legal pentru lovire si alte violente.astept o parere va rog.
in incercarea violenta,de a intra in casa,a unui barbat cu domiciliul acolo, insa nemailocuind propriu zis in acel loc, s-a iscat un scandal care a rezultat cu lovirea barbatului respectiv.invocarea legitimei aparari ma poate scapa pe mine,ca faptuitor,de contraventie?