In momentul in care s-a cerut o consultatie, aceasta s-a si platit, nu vreau nimic gratis si nici nu am mentionat. Chiar luni mama va merge la o consultatie...deci nu e gratis.
POate fi cumva atacat contractul de vanzare cumparare facut intre bunica si una din fiice? Precizez ca vanzarea unei anumite parti din teren s-a facut cu putin timp inainte sa moara, bunica avand 83ani, nestiind sa citeasca....ea a semnat acel contract... trebuiau sa fie martori care sa afirme ca a primit suma din contract????
Mai adaug inca ceva: pe aceasta casa platesc impozit 2 persoane din 2010. Pana in 2010 se platea impozit asa: imposit casa mamei pe numele mamei mele si impozit pe casa si teren pe numele bunicii mele.
Mama mea a construit o casa in anul 1988, pana in 2001 nu a avut niciun act care sa edifice pe ea ca proprietar. In 2001 i-a fost eliberat rol pt casa cu acordul bunicii mele. In 2005 a iesit Ordinul Prefectului pe numele bunicii (mama nestiind de el). Casa este intretinuta de mama mea, curentul electric este pe numele mamei mele, tot ce tine de casa ea cumpara. In 2008, bunica a vandut o parte din teren impreuna cu, casa batraneasca ( a fost a bunicii, nu casa mamei mele), dupa vanzare, la scurt timp bunica a decedat. Intre timp am aflat ca, casa mamei mele va intra la masa succesorala, casa fiind acum pe numele bunicii desi mama plateste impozit si are rol pe numele ei. Ce putem face in situatia data? Specific ca la mijloc sunt 6 frati, din care 2 frati nu au luat la cunostinta de viitoare succesiune!