Buna ziua,
Am si eu o nelamurire cu privire la reintoarcerea din CIC, va rog sa fiti rabdatori cu mine...
In contractul de munca de la societatea la care lucrez este specificat ca pentru fiecare an de vechime trebuie sa primesc un bonus de o valoare fixa. Aceste bonusuri se vireaza angajatilor in luna ianuarie a anului urmator. In oct 2009 am intrat in concediu prenatal, iar anul de vechime se finaliza in iulie 2009. In mod normal, acest bonus ar fi trebuit sa mi se vireze la inceputul anului 2010. Tuturor colegilor li s-a virat, mai putin mie. Cand am intrebat care este motivul, mi s-a spus ca in timpul concediului de maternitate nu mi se pot vira bani de la firma,. Ulterior am aflat ca nu era adevarat, aceasta situatie era valabila doar pentru CIC, nu si pentru concediu de maternitate (126 de zile).
Acum, dupa 1 an si 3 luni de CIC, m-am intors la locul de munca si aflu cu surprindere ca banii pe care trebuia sa ii iau in 2010 impozitati cu 16%, urmeaza sa ii iau acum impozitati cu 38-40% asa cum este legea acum.
Va rog sa-mi spuneti daca pot face ceva pe cale legala in privinta asta...