:))marchidane am auzit ca ai postat aici despre mine.
Pot sa iti spun atat, tu sa fii sanatos prietene iar postul meu sa il ocupi tu la toamna daca esti in stare:)). Dar cum nu prea pari a fi in stare cred ca si la toamna, ca si acum, o sa te bagi singur in seama, cu cei care pot.:)):)):)):))
eu o sa plec acum de acasa, dar propun sa facem 2 liste separate pt judecatori si procurori, vedem cati ar fi interesati, dupa care gasim o modalitate sa centralizam semnaturile si sa le trimitem catre csm si inm. E in avantajul tuturor cazarea si drumul pana la timisoara costa. Daca se fac in bucuresti nu i-ar costa nimic, deci eu cred ca daca ne adunam cel putin cate o grupa vor avea tot interesul sa facem cursurile aici.
eu cred ca se pot strange sunt 5 care s-au inscris la trib buc. deci cei 5 vor vrea sigur
pe langa acesti 5 mai sunt alti colegi care locuiau si lucrau in bucuresti ar s-au incris la alte tribunale, deci e posibil sa vrea si ei.
mai sunt colegi din giurgiu sau alte zone relativ apropiate si e posibil sa prefere sa faca naveta 30 minute zilnic decat sa ajunga la timisoara
poate sunt colegi care au rude apropiate in bucuresti la care ar putea locui o luna
Nu se stie eu zic sa incercam sa adunam pareri ca poate ne adunam 20
Tu esti la procurori sau la judecatori?