avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate mpanciu

Activitate mpanciu

In 2000, mi s-a furat masina proprietate personala Dacia 1310, alba, din fata blocului in care locuiam pe atunci. Am declarat furtul la politie si in 2 luni de la furt am primit hartie de la ei cum ca masina nu a fost gasita si hotul era la momentul ala neprins. Am dus hartia si toate actele masini la societatea de asigurari (Asirag, la vremea aceea) si am incasat suma asigurata. Peste inca 1 luna si jumatate am mers din nou la Politie pentru o noua hartie in scopul radierii masinii si scoaterea de pe rolul fiscal. Politia mi-a zis ca hotul la fost prins iar masina a fost identificata, gasita. In consecinta, n-am primit hartia si n-am putut sa radiez masina. din neglijenta, nu m-am prezentat la nici o infatisare in procesul cu hotul (am vazut foto cu indicarea locului din care mi-a fost furata masina - am recunoscut locul) desi m-am constituit parte civila.
De atunci si pana acum nu m-am interesat de ce s-a intamplat in sa platesc an de an impozit pe masina care de mult nu-mi mai apartine - am primit banii de la asigurari. Nu cumva masina declarata ca si gasita trebuia sa intre in posesia societatii de asigurari ? Care este calea prin care as putea sa "scap" de masina de pe numele meu, atat la Politie (oricum , nemaiavand ITP de atatia ani, nu mai are dreptul de a circula) cat mai ales la Administratia Financiara ?