avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters194043

Activitate ContSters194043

Buna seara. As dori si eu o informatie daca se poate.
Mama mea poate dobandi drept de creanta asupra unor bunuri achizitonate in rate de catre tatal meu care a decedat si sunt pe numele lui contractele de credit, avand in vedere ca ne aflam atat eu cat si mama mea intr-un partaj succesoral cu alti doi mostenitori dintr-o alta casatorie a tatalui meu? Mentionez ca aceste bunuri au fost dobandite in timpul concubinajului lor de 20 de ani.

Multumesc anticipat!
Buna ziua!Tatal meu a decedat, eu am contract de inchiriere pe casa. Daca am acest contract pot pierde dreptul de mostenitor?
Va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Declaratie mincinoasa si calomnie
Multumesc mult:)
Care sunt pedepsele pentru declaratii mincinoase si pentru calomnie? Multumesc:)
Răspuns la discuția Partaj succesoral.
Multumesc mult de tot:) O zi buna:D
Răspuns la discuția Partaj succesoral.
avvalentina a scris:

Ati ajuns direct la instanta, nu ati incercat o mediere, partajarea de comun acord?

Nu exista cale amiabila, suntem deja intr-un proces pe rol.
Buna seara:) As dori si eu sa stiu ce drepturi au in instanta persoanele cu handicap intr-un partaj succesoral:) Multumesc:D
Discuție Concubinaj
Concubinajul este recunoscut din punct de vedere legal?
Buna ziua, am si eu o intrebare. Persoanele cu handicap sunt scutite de taxa de timbru intr-un partaj succesoral? Multumesc anticipat.
Discuție Mostenire
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca tatal nostru a fost decazut din drepturile parintesti, dupa decesul lui, mai avem dreptul la mosternire?
Multumesc anticipat