avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate Demiurgos

Activitate Demiurgos

Buna ziua!
Va detaliez urmatoarea speta:
Anul trecut m-am angajat la un angajator din alt judet la aproximativ 190 km distanta de domiciliul meu. Seful de la acea data mi-a spus verbal ca voi lucra in orasul de domiciliu si ca nu vor fi probleme. Asa a si fost. In prezent, in urma schimbarii unor sefi, angajatorul imi solicita sa ma prezint zilnic la sediu motivand ca singur am optat sa ma angajez la aceasta firma si ca doar stiam unde are sediul. Mentionez ca in contractul individual de munca nu se face referire la locul exact al desfasurarii muncii iar firma nu are puncte de lucru sau alte sedii in judetul din care provin.
Ce obligatii are angajatorul fata de angajat si care sunt obligatiile mele fata de angajator, in speta data?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția infiintare federatie
Poate vine cu intarziere, dar e bine de stiut:

Condiţiile necesare pentru înfiinţarea unei federaţii sportive naţionale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfăşoară în minimum 5 judeţe;
b) la data constituirii să existe minimum 10 cluburi sportive care să aibă minimum 200 de membri practicanţi;
c) activitatea în ramura de sport recunoscută oficial să se desfăşoare în mod organizat de cel puţin 3 ani de la recunoaşterea oficială a practicării ramurii de sport în România.

Recunoaşterea oficială a practicării unei ramuri de sport în România se face de către Ministerul Tineretului şi Sportului la solicitarea practicanţilor acesteia.
Cererea de recunoaştere oficială se adresează Ministerului Tineretului şi Sportului şi cuprinde următoarele date:
a) numărul de practicanţi la nivel local şi naţional;
b) regulamentele de competiţie;
c) tipurile de instalaţii, materiale şi echipamente utilizate;
d) informaţii sintetice despre practicarea ramurii de sport respective pe plan internaţional;
e) statutul şi regulamentele organizaţiei internaţionale a ramurii de sport, dacă acestea există;
f) orice alte materiale documentare considerate elocvente pentru susţinerea cererii.
Analiza şi verificarea documentaţiei care însoţeşte cererea de recunoaştere oficială se efectuează de către comisia numită prin ordin al ministrului.
Mai multe pe: [ link extern ]