avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate DCostin

Activitate DCostin

Salut am si eu o problema in data de 16 01 2011 am avut un schimb de replici mai dure cu un vecin ne-am adresat reciproc injurii. Dupa acea data am aflata ca in aceasi zi el ar fi chemat politia acasa la el si a facut o plangere. am afalt ca plangerea a fost scrisa de agentul de politie semanata de el si de un martor, maror care este nasul celuli de al doilea agent deplasat la fata locului. Apoi in data de 28 01 am primit o citatie de la respectivul agent pentru am ma prezenta in data de 30 01(duminica) ora 09:00 la sectia politie m-am deplasat la sectie unde agentul in cauza mi-a sugerat sa dau o declaratie prin care sa recunosc ca am adresat injurii recalmantului, am refuzat deoarece recalmantul nu era de fata si nici martorul acestuia. In urma refuzului agentul m-a amanintat ca ma v-a sanctiona cu amenda de 2000 de ron, in acel moment m-am ridicat si am plecat din sectia de politie la placare acesta atentionaandu-ma ca discutia a fost inregistrata pe telefon acestiua (fara acordul meu ). In data de 20 02 am prmit de la posta un proces verbal incheiat pe data de 10 02, cu un martor care nu il cunosc si din datele personale din alt oras, in procesul verbal agentul ma sanctioneaza cu amenda de 300 ron in baza legii 61/1991 articolul 2 pct 1
Ce ma sfatuiti sa fac.