frate, nu-i a buna
io, in situatia ta aproape, am avut 1.6mg la prima proba de sange si 1.5mg la a doua
in aer a fost 0.65mg
de baut am baut 7 beri la 0.5, de la 7 seara la 1 dimineata si bucuria s-a intamplat la ora 1.30
trebuia sa ne ferim de alcool si condus ca de dracu'!!!!!
oricum ai da-o, nu te vad sub 1.20-1.30, da' sa dea Doamne-Doamne sa ma insel
daca scapi, sa n-o mai faci a doua oara si sa zici mersi ca n-ai lovit pe nimeni.
Buna seara,
Am primit pe 22.12.2011 urmatoarea rezolutie din partea instantei.:
<<În baza art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, modif. şi rep. cu aplic. art. art. 3201 alin. 7 C.p.p., art. 74 alin. 1 lit. a C. p. şi art. 76 alin. 1 lit. e C. p. condamnă inculpatul la pedeapsa închisorii de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală. În baza art. 71 C.p. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prev. de art. 64 lit. a teza a-II-a şi lit. b C.p. În baza art. 81 C.p. suspendă condiţionat executarea pedepsei pe un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni, stabilit conform art. 82 C.p. În baza art. 71 al. ultim C.p. pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii se suspendă şi executarea pedepsei accesorii. În baza art. 359 C.p.p. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.p. În baza art. 191 al. 1 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 400 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat, ce includ şi cheltuielile stabilite prin rechizitoriu. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare pentru procuror şi inculpat. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 22.12.2011.>>
Am cateva intrebari:
1. In ce proportie sa ma astept ca procurorul sa faca recurs?
2. E posibil ca aceasta sentinta sa nu ramana in cazierul meu pentru tot restul vietii?
3. Permisul meu e anulat ?Daca da, dupa cat timp imi pot depune actele si pot solicita sa fiu reexaminat pentru obtinerea unui nou permis?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
@MsiVx600
ai dreptate in tot ceea ce spui, mai putin un lucru - dosarul nu e la procuratura.
daca ar fi, ar trebui sa am un numar de rol, iar acest numar nu exista.
am doar numarul de dosar de la DCP a Politiei Rutiere.
daca dosarul ar fi la procuratura mi-as pune avocat, as face presiuni, nu pt SUP sau NUP, pt ca nu e cazul, ci pt o rezolvare intr-un termen cat de cat rezonabil.
prin rezolvare inteleg condamnare cu suspendare, anularea permisului si reexaminare in termen de trei ani de la pronuntarea sentintei (parca).
la cum decurg lucrurile acum, pot sa stau 10 ani fara permis.
salutare
eu am comis-o in octombrie 2009, am avut 0.85 in aerul expirat, 1.6 la prima, respectiv 1.5 la a doua proba biologica.
in accident au fost implicate 4 masini (3 in miscare,cu tot cu a mea+1 parcata) si a fost vatamata o persoana
in aprilie 2010 m-au chemat la Udriste, la DCP.
DCP mi-a confirmat ca persoana vatamata NU a depus plangere impotriva mea.
am vazut declaratia acelei persoane la dosar.
ideea e ca am ramas cu dosarul pt conducere sub influenta alcoolului.
am cerut recalculare la sugestia politistului de la DCP care se ocupa de caz si lucrurile au ramas acolo.
nici pana in ziua de azi nu s-a trimis dosarul la procuratura.
drept e ca nici eu n-am insistat, nu m-am dus zi de zi peste ei, etc
nu-mi fac iluzii ca o sa mai vad carnetul, dar exista vreun mijloc sa grabesc un pic trimiterea dosarului la procuratura, ca sa poata ajunge mai repede in instanta?
daca nu exista, cam care e termenul in care DCP-ul e obligat sa trimita dosarul la procuratura?
PS
sper sa fi postat corect.
daca nu, ii rog pe moderatori sa nu stearga msj meu, ci sa-l mute unde isi are locul.