avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate sonnykutza

Activitate sonnykutza

Răspuns la discuția Executare imobiliara
Da, la asta m-am gandit si eu....onorariu nici nu poate intra in discutie,nu ca nu vreau dar nu am de unde ,am doar somaj si atat.

Va multumesc frumos oricum pt raspunsuri
Răspuns la discuția Executare imobiliara
Va multumesc pentru raspuns. Totusi ma intreb de ce nu ma contacteaza executorul dupa aproape 6 luni? Nu inteleg de ce nu vin sa evalueze ap?
Daca am datorii la doua banci neachitate nu se ia 1/2 din salar? Ma "ajuta? cu ceva faptul ca linia de credit este pe firma si firma este in faliment?????? nu stiu cum sa scap de probleme:((
Solutia de a lua alt credit cade...........nu se poate

Multumesc frumos
Buna ziua,

am o mare rugaminte ,cine poate sa-mi dea sfaturi in legatura cu procedura de executare imobiliara. Am citit cam tot ceea ce -am gasit in specialitate dar am nelamuriri.
Am contractat o linie de credit (sotul meu pe firma, mama a girat cu apartamentul care e proprietatea ei si eu sunt garant in acelasi timp) la care nu am mai achitat ratele de un an. Cei de la banca mi-au spus ca nu mai am ce discuta cu ei ci doar cu executorul judecatoresc...e adevarat ? ei ca banca nu mai pot "face" nimic in acest caz? (ma gandeam sa fac din aceasta linie de credit un credit de nevoi personale pe 20 de ani :D
L-am contactat pe executorul bancar care mi-a spus ca ma contacteaza si mi-a spus in mare procedura....acest lucru s-a intamplat in oct.2011 si de atunci nimic. Initial mi-a trimis un fel de AP pe 6 luni ,AP pe care nu l-am semnat. Am verificat pe portal si au incuvintarea executarii silite din 9.10.2011. L-am mai contactat anul acesta pe executor si mi-a spus ca nu-si aduce aminte de dosar...
Ce sa fac in aceasta situatie? sa stau linistita? ma pot trezi cu publicatia de vanzare fara sa faca inainte evaluarea? Cum pot sa mai trag de timp in favoarea mea? Situatia mea financiara este la pamant sunt somera am doi copii si mama o sa ramana fara apartament:(((

Mentionez ca firma este sub incidenta legii 85/2006
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi.........multe si bune
Buna ziua,

am o rugaminte daca-mi puteti da un sfat......Sunt angajata de 14 ani la o companie si am fost anuntata ca se restructureaza postul. Motivul invocat este externalizare,mentionez ca in dep.suntem 6 angajati si doar 3 angajati(printre care si eu) au primit aceasta veste. Eu sunt full time cei doi sunt part time.
In acest caz nu se tine cont de nimic,am doi copii in intretinere , ce sasnse sa castig procesul in cazul in care dau firma in judecata? Au voie sa angajeze pe postul meu pe alcineva? Nu este concediere colectiva.

Nu ma pot "lega" de CCM unde spune ca masura sa afecteze, mai intai, persoanele care nu au copii in intretinere;
Multumesc