avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_me

Activitate andreea_me

Buna
Sunt in aceeasi situatie, pe 4 august am casatoria civila, intre timp am fost si am rfezolvat cu actele pt Imigrari si ne-au dat asa cum ai zis o hartie cu documentele ce trebuiesc pregatite. Eu azi am fost si am facut asigurarea la [ link extern ] ?
Răspuns la discuția Casatorie cetatean non-UE
Multumesc , da sunt constienta si de eventualele probleme in caz de divort(sper sa nu fie si cazul nostru) dar stiu cat de greu este sa te casatoresti aici si nu cunosc legea atat de bine ca sa pot lua o decizie, poate sa nu ramane ca membru d familie si daca ne incadram in termenul vizei.
Buna ziua,
Doresc sa imi invit logodnicul cetatean libanez,iar in urma invitatiei sa ne casatorim (speram sa reusim in termenul de 90 d zile cat este viza). Avem unele nelamuriri pt ca trebuie sa stim unde ar fi mai usor, sa te casatoresti aici sau mai bine in Liban , iar apoi sa il chem cu viza de reaintregire a familiei.

Credeti ca este posibil sa ne incadram in cele 90 de zile ? el poate ramane pe teritoriul Rom. ca membru al cetateanului roman , pana ce sustine interviul, etc, sau trebuie sa se intoarca in Liban si sa il chem cu viza de reintregire.
El a mai fost in Romania, student a terminat anul trecut dar pt ca nu am avut posibilitatea sa ne casatorim atunci, am dori anul acesta dar din pacate permisul lui de sedere este expirat si tocmai de aceea trebuie sa ii fac invitatie.
Sper ca am reusit sa ma fac inteleasa cat de cat, dar unde am intrebat si ma refer la primarie , etc..am primit diverse raspunsuri.
Multumesc]