Am deschis dosar de dauna ,am adus deviz estimativ service agreat de asigurator .Dupa deviz au zis ca mai mult de 2800 e nu poate sa ofere ca are uzura multi km si ca poate sa imi ofere suma asta plus epava. Devizul fiind undeva pe la 5000 e .Epava nu e chiar de aruncat am gasit sa o repar din banii mei.Intrebarea e asiguratorul poate sa mai ceara sa vada masina lovita dupa 2 luni ?Exista proces verbal de la politie!am completat cererea de despagubire pe suma de 2800 e .Dar de curand am fost instiintat ca dosarul se afla la un departament de control .Si ca voi fi instiintat in termen de 3 luni de la data deschiderii dosarului de dauna cum vor proceda ori ma despagubesc ori nu ... si aici am eu niste dubii .Masina a fost reparata intre timp credeti ca e vreo problema din moment ce au fost facute poze si la politie si la deschiderea dosarului de catre inspector? va multumesc
Am fost implicat intr-un accident din care autoturismul a fost declarat dauna totala de firma de asigurari a vinovatului.Astept aproape de vreo 2 luni sa primesc banii.As vrea sa stiu daca pot repara masina in regim propriu inainte sa primesc banii.Mentionez ca accidentul a fost solutionat de politie,nu am mers pe cale amiabila.Exista poze facute de inspectorul de la firma de asigurari si la politie.Pot sa imi repar autoturismul ?exista vre-un risc sa nu mai primesc banii daca il repar ?va multumesc .