OK,asta stiu,mersi.Dar in contestatie ce articol de lege contest,sau pe ce articol de lege ma bazez,de ex in procesul verbal scrie locul unde nu am dat prioritate,dar nu scrie locul unde m-a oprit si m-a amendat.Multumesc.
mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordarea de prioritate la pietoni.s-a intamplat asa: am virat stanga la o intersectie la culoarea verde a semaforului pe o str cu sens unic am intrat pe prima banda iar din partea stanga 2 pietoni aveau intentia de a traversa echipajul de politie se afla in mers la 2 masini in fata mea in momentul in care am intrat pe str respectiva,acestia au oprit pe partea stanga nu m-au oprit cand am trecut pe langa ei si nici nu s-au luat dupa mine ci au revenit in mers la 2-3 masini in spatele meu si la a 3 str am facut iar stanga acestia au venit in spatele meu si cand vroiam sa fac din nou stanga mi-au dat fleshuri am oprit si mi-au luat permisul pt ca nu am acordat prioritate la pietoni in momentul cand am intrat pe str cu sens unic.Ce ar trebuii sa contest in plangere in afara relatarii faptei?Va multumesc anticipat.