Conform legilor in vigoare poate functiona o sectie de productie panificatie la parterul unui imobil de locuinte?
Inainte de 1989 a avut aceasta destinatie. Momentan, din cauza unui litigiu cu un vecin din blocul de alaturi, doar comercializeaza produse de panificatie si alte produse.
Intrucat s-au apucat de reparatii as vrea sa stiu ce sanse avem - in conditiile in care justitia nu interzice functionarea ca sectie de productie - sa oprim functionarea ca sectie de productie?
Au primit o autorizare de la asazisa Asociatie de locatari - dar cand s-au preschimbat certificatele de inmatriculare nu au mai cerut alta. De fapt noi nu suntem constituiti in asociatie de proprietari - iar eu nu le-am dat acordul, si sunt primul locatar pe verticala. Stiu ca legea prevedea acest acord de la vecinii care pot fi afectati - pe verticala si pe orizontala.
Zgomotul pe care-l face aparatura specifica unei sectii de panificatie este foarte neplacut si avand in vedere vechimea casei (80 ani) nu stiu cat e de bine ca aceasta sa functioneze in continuare. Dar cei de la Mediu pe care i-am chemat au spus mereu ca sunt la limita admisa.
Ei au pile peste tot si nu le pasa de nimic si de nimeni, bani sa iasa.
.Multumesc anticipat