avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate elle_cv

Activitate elle_cv

renu a scris:

elle_cv a scris:

depinde de cum va opta colegul de pe iasi. Daca el alege Vaslui, ma voi orienta spre una din variantele aratate

draga colega, colegul de la iasi va alege suceava.

Stii sigur ca colegul din iasi alege suceava sau e doar o supozitie?
Pentru ca si eu am vorbit cu el, ce e drept imediat dupa proba eliminatorie si mi-a spus ca in proportie de 99 % alege Vaslui.
Daca el alege Vaslui, variantele mele sunt Murgeni, Focsani, Tecuci. Indecisa sunt intre Murgeni si Focsani, care dintre acestea ar fi prima varianta. Tecuciul ar fi pe ultimul loc dintre cele trei.
rozalinda a scris:

Elle cv,daca vrei sa ne ajuti la finalizarea clasamentului,spune-ti optiunile in ordinea dorita si avand grija ca ele sa nu fie deja luate.
Sincer cred ca ai avut destul timp sa te hotarasti ce alegi.

Si eu voi fi acolo la ora 10!

rozalinda, fiecare are motivele lui pentru o optiune sau alta, eu inca mai am de lamurit cateva lucruri inainte de a lua o hotarare finala. Pentru ca am urmarit acest topic si pentru ca am putut sa imi fac o idee despre ce vor altii, am decis ca este de bun simt sa spun ca mai am si alte variante in afara de cea scrisa in dreptul meu.
Cat despre faptul ca am avut suficient timp de gandire pana acum, asta e o chestiune pe care doar eu o pot hotari
De altfel, nu e exclus ca la repartitie sa fie si alte persoane care sa aleaga diferit decat ce au scris pe acest site
depinde de cum va opta colegul de pe iasi. Daca el alege Vaslui, ma voi orienta spre una din variantele aratate
buna seara
sunt pozitia 31 la judecatori.
Cineva m-a trecut cu murgeni, nu stiu sigur daca voi alege acest oras.
Sincer nu stiu inca pentru ce voi opta. Daca ajuta cu ceva, variantele mele ar fi Focsani, Tecuci, Murgeni, dar nu neaparat in ordinea asta