Va multumesc pentru raspunsuri.
In urma altercatiei eu m-am ales cu vanatai pe piciore si urmele mainii in zona gatului, imi recomandati sa scot certificat de la iml? Ma poate ajuta cu ceva?
Situatia mea materiala este buna, conditiile de crestera sunt iarasi bune, nu ii lipseste nimic copilului, dar in urma unui proces cam ce drepturi de vizita ar castiga el?
As avea sanse sa nu il las sa ia copilul la el acasa tinand cont ca are doar 1 an si 5 luni?
Pentru copil ar fi foarte greu sa petreaca 2 saptamani intr-o casa si 2 in alta.
Va multumesc
Va rog sa ma ajutati in aceasta problema:
Am un copil in vasta de 1 an si 5 luni, acest copil a fost crescut numai de mine pana acum 3 luni cand am inceput serviciul si cazand de acord cu tatal copilului (concubin) am ajuns la concluzia ca bunica (mama lui) ar fi cea mai indicata sa aibe copilul in grija deoarece eu imi termin programul in jur de orele 22 cand copilul doarme.
Acum cateva zile m-am certat cu tatal copilului cand m-am dus sa imi i-au copilul acasa, a incercat sa ma dea afara din casa fara copil, am chemat politia... am luat copilul acasa, dar vrea sa ma dea in judecata sustinand ca de 3 luni el imi creste copilul si vrea sa ma decada din drepturi.
Are sanse sa faca asta?
Acum eu am luat copilul acasa la mine dar dealtfel m-a amenintat ca va lua abuziv copilul de la mine si va astepta sa il dau eu in judecata atunci ( stie ca politia nu se baga in astfel de cazuri)
Ce pot face? sunt disperata imi este frica sa nu imi ia copilul intr-un fel sau altul
Va multumesc