avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate rares79

Activitate rares79

Răspuns la discuția Demisie
sa inteleg ca tot apare faptul ca a fost un proces!
deci tot se srie de hotarare?
si cine trebuie sa faca aceste modificari , fostul angajator sau ITM-ul?
cine trebuie sa se ocupe?

multumesc!

multumesc!

multumesc!
intrebare:
in carnetul de munca va apare modificat conform hotararii judecatoresti?
sau pur si simplu se anuleaza si se trece incheiat conform art 79 (demisie)?
nu am cerut nici o reincadrare!
aceste modificari nu poate sa le faca ITM-ul?
inchipuiti-va ce -mi va face fostul angajator in acest caz mai ales ca au platit si ceva sume frumusele in acest proces! va fi incantat sa -mi faca modificariel!
primul are dreptate, iti inchide cartea de munca disciplinar conf art 61 lit a CM
deci nu fa asa ceva ca apoi ai probleme, dar sa-mi spuneti voi acum mie ce se intampla cand dupa demisie ei te dau afara prin concediere (disciplinar), apoi te judeci cu ei, instanta iti accepta nulitatea absoluta a deciziei lor de concediere,
ei ti-au incheiat deja cartea de munca disciplinar pana s-a terminat procesul.ce faci in acest caz cu cartea de munca? cine iti mai face modificarile? ca instanta nu-i poate obliga pe ei sa faca modificari, ce este valabil in acest caz demisia pe care ti-ai dat-o mai inainte sau ce?
nu uitati nu s-a cerut reincadrare, deci ce este valabil?

dar nu s-a cerut reincadrare, s-a cerut sa se ia in calcul demisia data cu cateva zile inainte de decizia lor de concediere, iar in sentinta judecatorul a specificat ca se respinge cererea mea de a-l obliga pe fostul angajator sa faca modificarile in carnetul de munca
astfel cine face modificarile daca instanta nu-l obliga pe el, poate sa le faca inspectoratul de munca, pe baza sentintei?
multumesc!
dragi prieteni,
va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac in cazul in care dupa proces cu fostul angajator , s-a acordat prin sentinta nulitatea absoluta a deciziei de concediere, dar fostul angajator a incheiat cartea de munca cu art 61 lit a.
cine trebuie sa faca acum modificari atata timp cat decizia lor este nula prin sentinta tot asa trebuie sa ramana insemnarile in carnetul de munca?

multumesc frumos!