cei care au promovat in magistratura in toamna 2009, la sfarsitul lunii februarie 2010 au inceput munca, daca nu ma insel prima zi de munca a fost considerata 26.02.2010. Am auzit ca presedintele a trimis spre publicare decretul in 24.02, pe 26.02 s-a publicat in MO iar de luni 01.03.2010 - saptamana urmatoare a fost la Timisoara. A avut timp sa-si faca formele de deplasare pentru a putea sa-si deconteze transportul. Despre chirie nu s-a pus problema pentru ca a prins tot in Brasov la Parchetul de pe langa Judecatoria Fagaras
Cat despre Parchet are multi procurori tineri iar volumul de munca nu este mare. Prim procuror este o doamna de 34/35 ani si este super ca om. Ca sef nu stiu
Buzaul este un oras frumusel si intradevar parcul Crang este imens si foarte frumos mai ales primavara si toamna. Crede-ma. M-am nascut in Buzau si am locuit acolo 22 de ani. Parintii mei si toate rudele mele sunt acolo.
Nu au fost foarte mari modificarile. Mici surprize dar in anumite situatii au fost spre bine, cel putin pt unii. Mai mult de 85% din optiunile afisate pe forum au fost respectate.