avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate cristiluncan

Activitate cristiluncan

In noiembrie 2010 am acizitionat un teren pt constructia unei case care avea PUZ-ul aprobat. Am fost la ENELsa scot avizul pe autorizatia de constructie si am primit "Aviz favorabil cu niste conditii de realizare a unei lucrari la partea de inalta tensiune". Am inceput sa ma interesez despre acea lucrare si am aflat ca este vorba despre o lucrare ce trebuia efectuata inaintea aprobarii puzului deoarece in autorizatia emisa de Transelectrica Timisoara (cea careia ii apartine reteaua de inalta tensiune 20KV), este specificat "Aviz favorabil cu conditia efectuarii dublei izolatii la stalpii de inalta tensiune ai liniei de 20KV". Deci, proprietarul puzului nu a efectuat acea lucrare si primaria nu a tinut cont de acel aviz si a aprobat PUZ-ul. In momentul de fata, cei care am construit case in acel loc nu putem sa ne racordam la reteaua electrica pana nu se face acea lucrare. Lucrarea este foarte scumpa si as dori sa stiu daca pot da in judecata primaria pentru ca a aprobat acel PUZ fara sa tina cont de avizele nefavorabile.
Va multumesc.