Locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc cu 4 nivele. Asta vara (in luna august) vecinul pe care il am perete in perete si-a refacut acoperisul si si-a decopertat acoperisul pana la ultima placa de beton. Problema este ca a intrat cam jumatate de metru si peste apartamentul meu si mi-a decopertat si mie până la ultima placă FÃRÃ SÃ MÃ ÎNTREBE !!! Pur si simplu cand m-am intors de la munca am gasit apartamentul decopertat! A decopertat apartamentul si altei vecine (din partea opusa mie) fara sa o intrebe nici pe aceasta! M-am plans la administratora si a zis ca ea nu se baga pentru ca familia care isi facea reparatiile este una cu care nu te poti intelege. N-am stiut unde trebuie sa reclam problema si am lasat-o moarta... Nu mai spun ca s-au perindat vreo 3 echipe de muncitori pentru aceasta lucrare si stiu sigur ca nu a facut lucrearea cu vreo factura. Acum am alte probleme cu aceiasi vecini. Fac lucrari in apartament si lucreaza inclusiv sambata si duminica in intervalul 14.00 - 17.00. Cand m-am dus intr-o sambata sa-i spun ca e ora de odihna am primit amenintari!!! Ce pot face? Administratora nu se implica deloc. Unde ii pot reclama? Ii mai pot reclama undeva pentru ceea ce au facut in vara (faptul ca mi-am decopertat apartamentul fara stiinta mea)?
Va mulmumesc ca ati avut rabdarea sa cititi ceea ce am scris.