avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletao

Activitate nicoletao

Răspuns la discuția ajutor
terenul este proprietatea lui, ianinte de casatorie dar casa a foat contruita in timpul casatoriei
Răspuns la discuția ajutor
da
Discuție ajutor
Cum se face intabularea unei case daca este construita pe terenul care este in proprietatea sotului meu, vreau sa stiu daca poate fi trecuta si sotia pe actul de proprietate al imobilului si cum se poate face, e legal??
Buna ziua
Sotul meu inainte de casatorie detinea in propritetate un teren, dupa incheierea casatoriei am contractat un credit de nevoi pers. fara ipoteca si am construit o casa la rosu, acum am dori sa facem receptia finala cadastru intabulare si vroiam sa stiu care este procedura de trecere ca si proprietari ai imobilui eu si sotul meu. Mentionez ca proiectul casei si celelalte demersuri in vederea obtinerii autorizatiei de contr au fost facute pe numele proprietarului terenului, adica sotul meu.

Va multumesc !

Buna ziua
Sotul meu inainte de casatorie detinea in propritetate un teren, dupa incheierea casatoriei am contractat un credit de nevoi pers. fara ipoteca si am construit o casa la rosu, acum am dori sa facem receptia finala cadastru intabulare si vroiam sa stiu care este procedura de trecere ca si proprietari ai imobilui eu si sotul meu. Mentionez ca proiectul casei si celelalte demersuri in vederea obtinerii autorizatiei de contr au fost facute pe numele proprietarului terenului, adica sotul meu.

Va multumesc !