avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters195909

Activitate ContSters195909

Răspuns la discuția Va rog ajutati-ma.
Multumesc frumos pentru lamuriri.

O seara buna.
Răspuns la discuția Va rog ajutati-ma.
Buna seara,

Nu neaparat ca exista un act, ci sa intcmim noi unul la notar, care sa-mi dea garantia ca ma pot muta linistit fara a-mi fi teama ca "maine" sau peste 5 ani vrea sa vanda si ma vad nevoit sa plec.

Diagnosticul nu-l stiu exact insa, ma interesa daca asta ar putea fi o solutie.
Răspuns la discuția Va rog ajutati-ma.
Buna seara,

Va solicit din nou ajutorul in doua aspecte, privind problema semnalata in primul e-mail.

Luand in considerare faptul ca tatal meu nu vrea sa-mi cedeze jumatatea sa, pot face la notar un act prin care sa-i oblig pe amandoi sa nu vanda ulterior, cu acordul lor, bineinteles? Daca da, acest act poate fi atacat ulterior? (Intentionez sa ma pot muta in imobil)

In cazul in care tatal a fost internat de trei ori la Spitalul Obregia, exista vreo modalitate prin care pot dovedi faptul ca nu are discernamant in a lua decizii ? Daca da, care este procedura, ce implica si cam la ce costuri se ridica?

Va multumesc anticipat pentru suportul neconditionat.



Răspuns la discuția Va rog ajutati-ma.
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Buna seara, am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva cu un sfat. Parinti mei au un apartament impreuna dar fiind divortati locuiesc in domicilii separate. Problema este ca mama ar vrea sa imi doneze mie apartamentul dar tatal meu nu vrea nu stiu din ce motive(cica sa ma protejeze) dar imi tot spune sa ma mut acolo k nu va fi nici o problema si ca acea casa o sa ramana a mea.Eu nu vreau sa bag cava bani in apartamentul acela si sa ma trezesc dupa"n" ani k vrea sa il vand. Cum poate mama mea sa imi cedeze mie partea ei? Sau ce sa fac, ca apartamentul sa nu fie vandut si sa imi ramana mie?
Multumesc frumos.