avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters195921

Activitate ContSters195921

Va multumesc pentru raspunsuri.
Nu am fost amendat niciodata pana acum.De acum incolo voi sti.Adevarul este ca nici nu am vrut sa ma cert cu inspectoarea mea,dar se pare ca nu sunt pentru tara asta.M-a scarbit intamplarea asta.
Asa ca voi pleca si eu ca si alti colegi de ai mei.
De unde era eu sa stiu asta?Eu sunt medic,nu avocat
.Inseamna ca acolo zace o adunatura de spagari incompetenti platiti din banii nostri.
Nici nu eram sigur ca trebuie sa completez 392b .Mi-a facut proces verbal in momentul in care i-am dat chitanta de la trezorerie.Dumneavoastra ziceti ca nu trebuia sa o platesc?Mi-a zis clar ca nu imi primeste declaratia pana nu platesc amenda,ca asa zice legea.
Eu credeam ca voi primi un avertisment.Am platit 250 ron.
Intrebarea este :cine nu a depus declaratia<si sunt f multi> ce pateste?
Am mers cu o zi intarziere sa depun declaratia 392b si inspectorul fiscal a zis ca intai sa platesc o amenda.Am achitat-o la trezorerie.Inspectorul nu a facut proces verbal pentru amenda.trebuia?Pot sa pun amenda pe cheltuieli?
Răspuns la discuția declaratie 392b
Am fost pe 28.02 sa depun aceasta declaratie INFORMATIVA!!Doamna de la adm sector 3 mi-a zis ca trebuie sa platesc amenda pentru o zi intarziere ca altfel nu imi primeste declaratia.Eu nu am stiut despre acest formular ,pentru ca pana acum nu trebuia sa il depun.In fond cine sunt acesti inspectori fiscali de la administratii sa hotarasca ca platesti amenda sau nu?