avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters196082

Activitate ContSters196082

Răspuns la discuția concubinaj
Pentru acest locuit gratis am platit 8000 euro in investitii, scazand tot ce am putut eu consuma in tot acest timp, bani pe care i-am muncit din greu, avand 2 servicii. Nu e corect. Si totusi cum se pot numi aceste vicii ascunse? Nu sunt infractiuni contra persoanei? Refuz sa cred ca nu exista o incadrare juridica.
Sau daca il pot trage la raspundere pe cale judecatoreasca.
Va multumesc ptr raspuns. Voi pleca pana la urma, dar as dori sa stiu mai intai daca imi pot recupera din banii bagat in acest apartament.
Discuție concubinaj
Buna ziua,
Va rog tare mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns sincer. Traiesc in concubinaj de 3 ani(2008)in casa parintilor lui, iar impreuna eram de inca alti 4 ani. Desi nu ne intelegeam, el fiind o pers violenta, increzuta si foarte prefacuta, la insistentele lui si ale mamei lui, am acceptat sa ne mutam impreuna crezand ca lucrurile se vor schimba. Amandoi munceam. Timp de 3 ani am bagat toti banii in acest apartament care era intr-o stare groaznica, am schimbat tot(imbunatatiri si mobila) si l-am ajutat sa-si plateasca si o datorie de 4000 e, in primul an el nu a dat nici un ban in casa ci i-a strans pe card ptr a-si plati datoria, iar eu ca proasta l-am intretinut, in ideea ca poate se va schimba daca vede un interes crescut din partea mea, incepand sa cred ca unele certuri erau din cauza mea. De cateva luni de cand am terminat curatenia si aranjatul apartamentului, el imi zice mereu ca daca nu imi convine sa plec, subliniind de fiecare data ca eu sunt egala cu zero ptr el. Cand i-am zis sa-mi dea banii pe care eu i-am bagat aici, imi zice ca sa consider ca am stat cu chirie. Cel mai probabil ne vom desparti, ptr ca jignirile lui au depasit orice limite, dar nu vreau sa-i las lui munca mea, mai ales ca si-a batut joc de naivitatea mea. Am anumite facturi dar nu pe toate, si toate sunt pe numele lui ptr ca el cumpara materialele de constructie, iar eu am mers pe incredere, dar am martori - familia si anumiti prieteni. Credeti ca as putea sa-l dau in judecata ptr inselaciune( ptr ca eu cred ca m-a folosit doar ca sa-si faca apartamentul), amenintare si sa-mi cer drepturile asupra bunurilor cumparate si/numai din banii mei? Va rog din suflet sa-mi raspundeti urgent. Va multumesc mult.