avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Activitate aliosber

Activitate aliosber

Este normal ca o persoana care a terminat dreptul sa fie angajata sef serviciu biblioteca fara o zi in domeniu?
Mentionez ca la data angajarii ( martie 2007) nu sustinuse examenul de licenta si nu absolvise nici un curs de calificare in domeniu, in aprilie 2007 fiind trimisa la perfectionare. Concursul de ocupare al postului nu s-a facut public si nu ni s-a permis sa participam la concurs. Eu sunt licentiata in Biblioteconomie si Stiintele Informarii.
Sotul meu este functionar public in Administratia locala. A detinut functia de sef birou in Cadrul compartimentului Investitii. A absolvit Colegiul Universitar de Constructii in Cadrul Univ. Ovidius (SSD), are vechime in campul muncii de peste 25 de ani din care 14 ani ca functionar public.
Acum 2 ani a fost indepartat de la conducere si trecand pe un post public de executie ( referent de specialitate grad superior ) pe motivul ca nu intruneste conditiile de studii pentru a ocupa o functie de conducere. Intre timp s-a inscris sa isi continue studiile fiind inmatriculat in anul 3 la Facultatea de Contructii. Nu a putut absolvit pentru ca inceputul anului 4 a avut un accident rutier si a fost imobilizat o perioada mai lunga si nu a putut sa isi sustina examenele toate.
Trebuie sa isi dea examenele si sa sustina licenta.
Eu nu inteleg de ce drepturile banesti i-au fost diminuate chiar daca atributiile au ramas aceleasi cu grad mare de complexitate si responsabilitate .
In prezent detine functie publica de executie- de referent de specialitate, grad profesional superior, gradatia 5 si coeficientul de ierarhizare 35+9=44
Poate ma lamuri si pe mine cineva.
Astept raspuns!
ASTEPT RASPUNS!