Pentru Rozalinda. INM are un program de pregatire profesionala continua aprobat pentru anul in curs. INM-ul are mai multe centre de pregatire si in fiecare centru trebuie sa fie facute un anumit numar de ore pentru anul in curs. Pe langa Bucuresti, eu stiu ca mai sunt centre la Timisoara, Barlad si Sovata sau Tusnad. Repet, daca se stabileste Giroc, va ramane Giroc. Nu cred ca va merge cum preferam noi. Bine ar fi sa fie la Bucuresti, ca si pentru mine e mai aproape.Vom vedea!
Sa nu ne grabim. Daca INM stabileste ceva, dar se pare ca nu s-a stabilit inca, va ramane asa cum vor stabili.Aceste cursuri implica resurse financiare importante cum ar fi cheltuielile cu hrana participantilor, diurnele formatorilor, cheltuieli de transport pentru formatori si alte asemenea cheltuieli. Vom afla cat de curand. Bine ar fi sa sune cineva la INM.
De la Buzau la Timisoara nu e chiar asa de departe. E mai aproape cu avionul. Se deconteaza......Te cred ca la vechiul loc de munca nu aveai acces la avion............
Se va continua procedura pentru cei cu urmatoarea medie. Pe ordinea de zi a plenului este un punct in acest sens. Bafta pentru B_D. Am anticipat acest lucru
pt Liviu.
Magistratii sunt numiti de Presedintele Romaniei la propunerea CSM. Numirea se face prin decret.
Nepublicarea in Monitorul Oficial atrage inexistenta decretului( art. 100, alin 1 din Constitutie).
Asadar data va fi data publicarii decretului in monitor.