avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Activitate vasilefi

Activitate vasilefi

locuiesc in alta parte, la bloc stau maxim cateva zile pe luna
multumesc, cererea a fost depusa in august , anul trecut, insa CET-ul invoca o hotarare locala, ca nu pot sa faca debransarea.
cand am mers in audienta , de 3 ori mi-au dat raspunsuri diferite si nici unul din aceste raspunsuri nu facea referire la instalarea unui alt sistem de incalzire.

in momentul de fata incalzirea se face cu resou halogen, sunt debransat de catre administrator dupa ce adunarea generala a aprobat debransarea. dupa refuzul furnizorului le-am spus ca n-am de gand sa platesc de vreme ce nu-s legat in reteaua de termoficare.
conditia lipsa fiind acordul furnizorului de energie? dar acesta nu si-o da.
cererea catre acesta a fost facuta de asociatia de proprietari.
va rog sa-mi dati un sfat pentru infiintarea unui PFA sau II - ce are ca obiect comercializarea suplimentelor nutritive (de ex. Herbalife, Cali Vita, etc), dar si consultanta nutritionala - istoric medical, recomandari suplimente, dieta etc.

Cand m-am interesat la Registrul Comertului mi s-a spus ca e nevoie doar de diploma de bacalaureat si vor aloca un cod CAEN oarecare, deoarece nu exista un astfel de domeniu, nutritie... Celor care desfasoara o astfel de activitate, de ex. consultanti si distribuitori Herbalife, li s-au alocat codul 7022, Consultanta in afaceri si management.

Detin un certificat de nutritie obtinut in US, care nu stiu cat de valabil ar fi aici.
s-a infiintat in urma cu 2 , 3 ani Ordinul practicienilor de medicina complementara, OPMCA, Legea 118/2007.

As putea functiona legal ca PFA sau I I si fara inscrierea in acest ordin? E bine stiut ca cei ce recomanda produse naturiste nu sunt inscrisi in vreo asociatie si n-au nici cursuri de specialitate recunoscute de Ministerul Muncii.

debransarea legala de la sistemul centralizat se face numai cu acordul CET-lui?
Am aprobarea asociatiei de proprietari, semnatura vecinilor
si adeverinta de la asociatie prin care se arata ca nu locuiesc permanent acolo.
CET-ul Rm Valcea invoca o hotarare locala " H.G. nr. 381/2008 "Termoficare 2006-2015, Caldura si Confort", Consiliul Local al Municipiului Rm Valcea aprobat prin H.C.L. nr 205/53 31.07.2008, reactualizata prin H.C.L. nr. 141/ 27.05.2010"
Poate o lege locala sa fie mai puternica decat o lege la nivel national, Legea 325/2006 -Legea debransarii

Am facut o adresa la primarie. Primaria mi-a trimis-o la gospodarirea locala. Aceasta imi raspunde ca nu se poate fara Acordul CET-lui.
Deci, cercul vicios, ma intoarce la CET.
Ce se mai poate face?