Stimati avocati,
vin cu o cerere de ajutor, iar daca cineva dintre dvs. ma poate ajuta doresc sa mentin legatura. Este vorba de o prorietate situata in zona montana a judetului Dambovita.
In anul 2008 am finalizat o Iesire din Indiviziune, incheiata cu o Tranzactie la Judecatoria Targoviste, dupa care nu s-a mai facut recurs, actiune rezultata dupa decesul parintilor. Tranzactia a fost facuta intre frati si o matusa. Eu am ramas sa delimitez cu matusa mea un gard care desparte cele doua proprietati,situatie nestipulata in Hotarare. La origine a fost doar o singura proprietate, a bunicului meu, care dupa ani a construit o casa pentru fiul lui, raposatul meu unchi, fostul sot al matusii si bunul frate al tatalui meu, moment in care a delimitat proprietatile prin acte si transcriere la Primarie, dar niciodata nu a delimitat prorietatile printr-un gard. Eu am mostenit casa parinteasca iar matusa proprietatea unciului meu care nu sunt delimitate de gard. Eu muncesc in strainate de ceva timp iar casa este libera pentru moment.
Mentionez ca relatiile intre noi si matusa au fost foarte bune pana la moartea bunicilor, dupa care matusa a preluat conducerea facand uz de pozitia ei in structura administrativa a orasului Targoviste si revendicand numeroase proprietati care de drept erau ale parintilor mei; cu toate recursurile pe care le-am facut noi fratii ramasi in viata, am pierdut.
Matusa acum doreste sa vanda proprietatea ei, urmare fiind trasarea gardului intre cele doua proprietati. Dar dumneaei nu doreste sa respecte ceea ce scrie in acte pe motiv ca “ nu te pune tu cu mine “. Daca ar fi sa respecte ceea ce scrie in acte nu ar mai avea loc nici pentru o bicicleta, eu i-am oferit civilizat sa impartim locul ce trebuie delimitat pe jumatate, nu a fost deacord, si doreste mai mult. Fiind vorba de o casa situata la munte, orice metru de pamant este vital. Daca ea va face ce doreste, eu va trebui sa sar gardul sa intru in curte.
De ceva timp ma ameninta cu proces pentru acest gard.
Doresc sa cunosc daca exista posibilitatea sa ma judec cu dumneaei in alta parte decat Judecatoria Dambovita, undeva mai aproape de granita cu Ungaria. Eu am domiciliul in Bucuresti iar dumneaei in Targoviste si proprietatea tine de Judecatoria Targoviste.
Va multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri.
Cu respect.