avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate badboy

Activitate badboy

buna ziua o intrebare am si eu,am luat imprumut de la una din banci o suma,pe parcurs am ramas restant cateva rate continuand sa platesc ,iar pt restante am facut cerere de reesalonare,care bineinteles ca e negativa acum banca ma someaza sa platesc acele sume in 2 zile ,daca nu se reziliaza contract.intrebarea este ce urmari poate avea?nu s-a girat cu nimic doar cu adeverinta de salar,eu avand loc de munca acum....
va multumesc
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
multumesc de sfaturi
uitasem sa mentionez ca doar noi locuim aici,iar cota care le revine lor este de aprox 35 mp,curtea nu are decat un singur acces,iar constructia noua ridicata ne apartine cu facturi etc
detin 7/8 dintr-un teren cu casa,restul de 1/8 apartine unor neamuri de grad 1,pot sa ii dau in judecata sa obtin restul de teren?normal cu plata sultei...dar exista aceasta posibilitate?
Răspuns la discuția taxa schita cadastrala
in braila aproximativ 750 ron
sotia mea detine de la bunici 5/8 parti dintr-o casa cu teren,prin act de vanzare cumparare,restul il detin mostenitorii de drept adica cei 4 fii,as dorii sa stiu cum se poate face iesirea din indiviziune deoarece 3 din ei nu sunt de acord,si daca se poate niste costuri estimative
multumesc