Si pe mine ma intereseaza subiectul.Asociatul decedat era fosta sotie si avea doar 5 %.Nu sunt copii, doar niste veri care ar putea sa vina la succesiune.In cat timp ar trebui dezbatuta succesiunea, profitul de cativa ani este in profit nerepartizat.Care sunt pasii de urmat si ce se intampla cu cele doua firme,in ambele devine asociat unic,Succesiunea poate sa dureze luni de zile.Trebuie mers la reg.comertului?Cu stima,
Buna seara,am o nelamurire.Salariata absenteaza cate 7 zile,Cand este sunata spune ca are conc.medical dar nu acopera toate cele 7 zile,doar 4 zile.Si tot asa face lunar.Cum sa procedez in aceasta situatie?daca o pun in abs.nemotivate zilele neacoperite de conc.med,trebuie sa platesc cas si cass la sal.minim.Deci am cheltuiala nejustificata, conc.medical platit de angajator.
In speranta ca primesc raspuns,multumesc anticipat.Cu stima,Violeta
p.s.este de dorit sa gasesc o solutie sa o dam afara
Ok,multumesc.Cu stima,Violeta
Dl.Cornel,spuneti-mi daca stiti,cum procedez daca vreau o adeverinta de vechime de la o societate care era la Dna Niculescu Cristina Adriana de la ITM Buc in anul 2001?Multumesc.Cu stima,Violeta
Multumesc,le scriu un mail.Cu stima,Violeta
Multumesc,am sa caut un nr.de telefon sa vad.Cu toata stima pt raspunsurile date,Violeta
Multumesc,am sa caut un nr.de telefon sa vad.Cu toata stima pt raspunsurile date,Violeta
Baza de Aprovizionare Tehnico-materiala a Municipiului Bucuresti (BATMMB)-Filiala pt Lemn,Materiale de constructii si de instalatii (FlMCI)
Cu stima, Violeta
Buna ziua,cum obtin o adeverinta de la o societate unde am lucrat in1978?Cu stima,Violeta
Buna ziua,cum obtin o adeverinta de la o societate unde am lucrat in1978?Societatea e desfiintata.Cu stima,Violeta