avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate adrianicet

Activitate adrianicet

Răspuns la discuția Admitere INM 2012
doomkikidex a scris:

Anul trecut am vazut ca au afisat a doua zi dupa terminarea interviurilor..poate va fi asa si anul asta:) Oricum, chiar voiam sa intreb daca este cineva binevoitor sa faca un clasament in excel, ptr ca nerabdarea este foarte mare:D
p.s. cred ca ar trebui folosit tabelul provizoriu de pe site-ul inm-ului, ptr ca cel care a fost pus pe forum, desi spre exemplu eu apaream cu nota corecta, eram decalata cu o pozitie fata de tabelul oficial.

Singura diferenta de pozitii intre clasamentul de pe forum si cel de pe site-ul inm-ului este faptul ca la medii egale nu am ordonat alfabetic concurentii ca sa nu prelungesc inutil asteptarea :)
ela_e a scris:

sofia2011 a scris:

adrianicet a scris:

Clasamentul dupa primele 2 probe (scuze pentru greselile de la nume, pentru siguranta verificati si nr. de ordine)
[ link extern ]

si pentru vechime nu poti face , te rog?:D

si eu te rog :) nu suntem chiar asa multi... 119 :)

Scuze, sunt iesit in oras, dar il fac cand ajung la calculator..
Clasamentul dupa primele 2 probe (scuze pentru greselile de la nume, pentru siguranta verificati si nr. de ordine)
[ link extern ]
ralphy33 a scris:

adrianicet esti foarte tare la matematica :))

Mersi :)
(Punctaj1 x 0.525) + (Punctaj2 x 0.225) + (Punctaj3 x 0.25) = Punctaj final
Am facut 79.. La rationament logic mi s-a parut mai greu decat anii anteriori, textele au fost ok, iar la analitic am facut perfect :)
S-au schimbat putin regulile de anul trecut. Atunci interviul a inceput imediat dupa rationament, iar acum va fi dupa 2 sapt. Deci probabil fisa o vom lua de pe site, dupa rationament..
adi_09 a scris:

xyzt a scris:

Confirmat 80 de puncte, mult spor pt urmatoarea proba! Ma duc sa beau o bere! :D

Si eu si eu ... :)))

Confirmat si eu 80 :) eu prefer vinul (dupa 2 oct) :)
Erata: datorita unei greseli materiale (probabil generata de oboseala) am gresit cu o grila, deci scorul final e 80 :)

PS: din cauza modului de aplicare a lb romane "a la Udroiu" am gresit vreo 3-4 grile la civil si procedura civila..
oana_01 a scris:

Discutasem cu o colega de facultate, care a trecut de toate probele si din octombrie incepe al doilea an de INM, ca, la rationament, timpul e cel mai mare dusman. Deci, cei care merg mai departe, gestionati-va timpul cat mai eficient posibil. Si, intr-adevar, au picat multi la rationament, din cei care au luat peste 70 la grile.

Asa credeam si eu ca timpul e cel mai mare dusman la rationament dupa prima pretestare la care am participat (2011) cand am facut 83 si de abia am reusit sa parcurg toate intrebarile.. Dar pretestarea de anul acesta mi-a dovedit ca nu e asa.. Am terminat si prima parte si a doua parte cu 15 min inainte sa expire timpul si am facut 104 (s-au punctat si pretestatele). Deci cel mai mare dusman este stresul pt ca iti face mintea sa gandeasca mult mai lent.. Parerea mea :)