avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Activitate utilizator1122111

Activitate utilizator1122111

Răspuns la discuția Buna Ziua
alta parere ?
Discuție Buna Ziua
In Octombrie 2010 am dus masina la vanzare in piata de masini(masina personala trecuta pe numele meu in acte persoana fizica), in jumatate de ora m-a sunat un domn ca vrea sa cumpere masina ,pretul 1400 EURO, mia dat atunci pe loc 1000 EURO iar 400 EURO urma sa mi dea in 5 saptamani dupa ce expira asigurarea RCA pe masina, contractul de mana,scris intr-un singur exemplar ce il am eu , suna asa "Subsemnatul _________ a vandut masina __________ la __________domiciliat in _____nr._______ Am primit suma de 1000 EURO si diferenta de 400 EURO in 10.11.2010 si nu sunt obiectii la partea mecanica si caroserie." semnatura lui, martor tatal meu si inca martori da nu sunt trecuti pe foaie cumnatul meu si sotia cumparatorului. Prin noiembrie a avut un accident cu masina ulterior a reparato pe cheltuiala lui, dar dupa expirarea asigurarii RCA (care limita termenul de plata a restului de 400 de euro si drept urmare a intocmirii acteler de radiere si trecere a masinii pe numele lui ) a facut el alta polita de asigurare RCA pe numele lui fara acordul meu fara buletinul meu.De atunci prin decembrie ne-am intalnit o data si el a insistat sa ii dau eu inapoi 1000 de euro si el sa imi dea masina fapt de care nu am fost de acord, el plecand nervos cu amenintari, dupa care am fost anuntat ca a vandut masina la altcineva cu promisiunea sa mai astept cateva saptamani pana face cel care "a cumparato" rost de bani si atunci o sa imi dea el restul de bani si sa facem actele direct pe el, a trecut si ianuarie si februarie nu am mai auzit nimic de la el, iar in ultimele saptamani tot il sunam si nu imi raspundea la telefon.Acuma cateva zile am trecut pe langa casa lui si era masina in curte am baut la usa dar nu era nimeni acasa, iar dimineata urmatoare ma suna cu amenintari ca am intrat la el in curte si am luat numere de inmatriculare de pe masina ca m-au vazut vecinii cum am iesit din curte. deja treaba asta mi pe cap de 6 luni, pentru 400 EURO , eu nu vreau numai ca sa nu mai fie pe numele meu pentru ca are motor de 2500cc iar impozitul e 1000 lei pe an .