In cazul meu nu s-a intocmit proces verbal ci s-a dispus direct incepere urmaririi penale sub acuzatia de sustragere. Daca se intocmea proces verbal, stiam ca trebuie facuta plangere impotriva procesului verbal, solicitam eliberarea unui certificat de grefa in baza caruia mi se inapoia permisul. Alte sugestii ? Multumesc
Salut la toata lumea ! Am fost oprit pe la ora 4 dimineata de un politist de la rutiera, acesta a venit la mine cu alcool testul cu "duda" aia din capat pusa, am refuzat proba cu alcool-testul, am mers de buna voie la spital pentru probe biologice, acolo a venit doamna asistenta la mine cu o seringa si doua flacoane de ampicilina, care aveau lichid incolor in ele, sa-mi ia sange, am refuzat deoarece nu aveau trusa standard de recoltare a probelor biologice si in flacoanele alea proba de sange se altera. Mi s-a deschis dosar penal si mi s-a suspendat permisu' pe motiv de sustragere de la recoltarea probelor biologice . In caietu' acela de la spital au consemnat ca nu aveau trusa aia speciala. Ce pot face sa-mi dea permisu' pana se termina procesu' ? Multumesc