avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate sandrododero

Activitate sandrododero

Am fost factor postal. In loc sa dau banii de pensie titularului iam dat unui nepot al acestuia. Venea cu buletinul mosului.Iar eu baiat bun dadeam banii nepotului. Copii acestuii mos,m-au reclamat la politie. Politistii Au luat toate taloanele de pensie de pe 8 luni si leau dus la expertiza grafologica
. Sa dovedit ca nu este semnatura mosului.
Politia mi-a facut dosar penal si mie.
Ca de ce am dat banii.Pai daca statea la el in curte. am dat banii.De unde sa stiu eu ca nui dadea mosului. Daca dau banii inapoi mosului ma mai baga la puscarie ? Cita puscarie fac ? sau scap cu amenda ? Am recunoscut la politie,ca am dat banii nepotului. Ce sa fac sa fug ,unde. Cata puscarie fac ? Sunt disperat..Ce sa fac Ninii zic- Abuz in serviciu in forma continuata ca au fost 9 luni
- Complicitate la fals si un de fals in acte publice-- Ca as fii stiu da nepotul semna in numele mosului --Clar ca am stiut.. Sunt sau nu sunt complice ?
- Complice la Inselaciune In forma cotinuata -- Zic unii- Ca nepotul nu a dat mosului banii 8 luni de zile si ca lar fii inselat pe mos-- Eu sunt complicele nepotului ? Ce daca nepotul nu ia dat banii la inselat ? -Ce vina am eu la inselaciune ?

Mai oameni buni doamnelor domnilor avocati Ce este pina la urma ? si cita puscarie fac ? ---As vrea sa mi se spuna FRANK -Bai baiatule atata asteaptate 1 an-- 2 ani-- 5 anii ? Ca nu mai stau