Sunt persoana fizica, cat despre serviciile firmei respective, acestea nu au fost conforme cu ceea ce promiteau ei in acel contract, de aceea am renuntat. Am primit factura prin email
Am fost trimis in judecata pentru neplata unei facturi de 1400 de lei, emisa in luna Martie, de catre o firma din alta localitate decat localitatea mea de resedinta.
Factura mi-a fost trimisa prin e-mail in luna Martie (nu este semnata de mine), iar firma respectiva invoca pe langa suma facturata si o suma in euro, penalizare pentru fiecare zi de intarziere.
Factura cu pricina a fost emisa pe baza unui contract de prestari servicii care nu exista in original. Este vorba doar de o copie scanata (semnata) a acestui contract trimisa de mine in luna Februarie.
As vrea sa stiu ce obligatie are firma respectiva sa prezinte acte originale in instanta, de vreme ce o astfel de copie pe suport digital poate fi foarte usor falsificata. Precizez ca am trimis si cateva scanari a unor acte precum pasaportul, de unde ar fi putut fi luata semnatura si pusa pe contractul cu pricina.